Sushi Apeldoorn > BENTO Beef & Sushi > restaurant | online bestellen | bezorgen | afhalen

DE BESTE BEEF & SUSHI IN APELDOORN

Restaurant BENTO Beef & Sushi in Apeldoorn is dé top in Japanse maaltijden. Online bestellen, afhalen, laten bezorgen of in ons restaurant eten, het kan allemaal. BENTO Beef & Sushi staat voor luxe en unieke Japanse gerechten.

Wilt u de traditionele Japanse keuken ervaren? Ní­et middels een zogenaamd “all you can eat” concept, maar écht kennis maken met de verfijnde Japanse eetcultuur? Bij BENTO Beef & Sushi bent u aan het juiste adres!

Het bijzondere van BENTO is de combinatie van de “warme en de koude keuken”. Voor ieder wat wils dus, van bijvoorbeeld sushi en sashimi tot Japanese ribs, yakitori en wagyuburgers. En natuurlijk hebben wij een uitgebreide wijnkaart. Al onze gerechten worden uiteraard bereid met de lekkerste en meest verse ingrediënten. Deze ingrediënten worden betrokken bij topleveranciers als bijvoorbeeld Schmidt Zeevis uit Rotterdam. Het verschil in kwaliteit proeft u meteen...


HOGE WAARDERINGSCIJFERS VAN ONZE GASTEN

BENTO Beef & Sushi krijgt prachtige waarderingscijfers van haar gasten. Daar is ons team uiteraard heel erg blij mee! Onderstaand een overzicht van een aantal online recensiesites:

IENS - 8,6 uit 10 Google - 4,4 uit 5
Thuisbezorgd - 4 uit 5 Eet.nu - 8,8 uit 10
Dinnersite - 8,3 uit 10 Facebook - 4,8 uit 5
Tripadvisor - 4,5 uit 5 Couverts - 8,3 uit 10


Graag nodigen wij u uit om ook van onze overheerlijke gerechten te komen genieten.


SUSHI BESTELLEN, AFHALEN, LATEN BEZORGEN OF GEZELLIG ETEN IN ONS RESTAURANT

Bij BENTO Beef & Sushi kunt u uw gerechten en sushi boxen (telefonisch én online of via thuisbezorgd.nl) bestellen. Wij bezorgen in Apeldoorn, Beekbergen en Ugchelen. Voor bezorging in andere plaatsen verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen. In overleg kan namelijk veel. U vindt BENTO Beef & Sushi aan de Asselsestraat 62 in Apeldoorn.


RESERVERINGEN

Voor reserveringen verwijzen wij u graag naar onderstaande online reserveringsmodule. Onze openingstijden zijn: Maandag gesloten. Dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 16 tot 21 uur, vrijdag en zaterdag van 16 tot 22 uur.

BENTO Beef & Sushi - TerrasBENTO Beef & Sushi - Restaurant

BENTO Beef & Sushi - Sushi Box

 

ONLINE RESERVEREN

Kies onderstaand voor voor het maken van uw online reservering. U ontvangt uw reserveringsbevestiging per mail. Reserveringen voor dezelfde dag uitsluitend online of telefonisch en níet per e-mail. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij u aan om vroegtijdig te reserveren.

Geeft u de voorkeur aan een telefonische reservering? Bel ons gerust. Met uitzondering van de maandag kunt u ons dagelijks tussen 16 en 21 uur bereiken. 


                

 

 

          

 

        

 


 BESTEL NU:     
SUSHI SPECIALS    |    SUSHI BOX    |    BEEF    |    SUSHI ROLLS    |    SASHIMI    |    NIGIRI

BENTO Beef & Sushi: Best Sushi in Town!

U kunt ons ook volgen op:  Google+  | Facebook | Twitter | Instagram