BENTO SUSHI WORKSHOP

Boek nu

Een vrijgezellenfeest, verjaardag, teambuildingsactiviteit, jubileum, bedrijfsuitje of gewoon gezellig met een groepje vriend(inn)en sushi willen leren maken? BENTO Beef & Sushi verzorgt voor u een sushi workshop in ons Japanse restaurant of op een door u aangegeven locatie om gezellig met een aantal mensen culinair te genieten van het maken (en eten) van sushi. 

          Sushi workshop  Sushi workshop Sushi workshop   Sushi workshop

Wat houdt de workshop in?

Tijdens de sushi workshop leert u van onze ervaren sushi chefs om verschillende soorten sushi te maken en krijgt u vanzelfsprekend de gelegenheid om tijdens de sushi workshop te kunnen genieten van uw eigengemaakte creaties. Dit alles in een ontspannen sfeer en onder het genot van een heerlijke kop Japanse groene thee of saké. Of desgewenst een glas fris, bier of een wijntje natuurlijk.

- Alle benodigde ingrediënten en kookgerei tijdens de workshop wordt door ons verzorgd
- Uw eigen creaties mag u tijdens de workshop uiteraard proeven en nuttigen
- Een glas fris, groene thee of saké (zie verderop ons dranken arrangement)

Na afloop van de workshop krijgt u onder andere een sushibox met door uw zelf gemaakte sushi en chopsticks mee

De workshops zijn in ons restaurant te boeken op iedere dinsdag, woensdag en donderdag (andere dagen in overleg). Aanvangstijdstup is 11.00 uur of 18.00 uur. De tijdsduur en de inhoud van de workshop kan naar wens aangepast worden.

De arrangementen en kosten:

- Standaard Sushi Workshop, gedurende 2 uur, € 59,50 per persoon
- BENTO Sushi Workshop de Luxe (alléén 's avonds te boeken) ínclusief een overheerlijk 3 gangen lunch of diner, gedurende 4 uur, € 97,50 per persoon
- Aanvullend kunt u tevens voor een drank arrangement kiezen (bier, wijn, frisdrank, sake, koffie en thee) ad € 17,50 per persoon

Bij alle workshops ontvangen wij u graag met een passend welkomstdrankje.

Specifieke wensen?

De sushi workshop kan worden aangepast naar uw specifieke wensen zoals:

- Vegetarische sushi workshop
- Gebruik van alleen biologische producten (hier zijn extra kosten aan verbonden)
- Vervanging van ingrediënten in verband met voedselallergieën

Een sushi workshop is al vanaf 6 personen te reserveren. Dit kan op basis van individuele inschrijving of voor uw eigen groep.

Meteen boeken? Vult u dan s.v.p. onderstaand formulier in. Wilt u eerst meer info, aarzel niet, neem gerust contact met ons op. Bel met 055 - 221 02 02 of mail naar info@bento.nl

 

Inschrijf formulier BENTO Sushi Workshop

* Vereiste velden

 
 

 

      Sushi workshop   
      Sushi workshop 

            Sushi workshop 
      Sushi workshop

Algemene voorwaarden

Sushi workshop

Het tarief van de sushi workshop op een door u aangegeven locatie is inclusief de reiskosten van en naar de locatie mits deze is gelegen binnen een straal van 5 kilometer van Apeldoorn. Buiten deze straal wordt er voor elke kilometer extra een vergoeding van € 0,25 in rekening gebracht

De factuur van BENTO dient uiterlijk 3 dagen van tevoren betaald te worden op bankrekening NL83FVLB0226168670 ten name van BENTO Apeldoorn B.V. te Apeldoorn. Bij niet tijdig betalen behoudt BENTO zich het recht voor de sushi workshop te annuleren.

Annulering van de sushi workshop door de klant: Tot 14 dagen van tevoren mag er kosteloos geannuleerd worden. Tot 7 dagen van tevoren wordt er 50% van het totale bedrag in rekening gebracht. Tot 3 dagen van tevoren wordt er 75% van het totale bedrag in rekening gebracht. Vanaf 2 dagen van tevoren wordt er 100% van het totale bedrag in rekening gebracht.

Annulering van de sushi workshop door BENTO: Het volledige bedrag wordt terug betaald en er is geen recht op verdere schadevergoeding.